İş Süreçlerinde Yalın Dönüşüm: Doğu İklimlendirme A.Ş Personeline Yalın Üretim Araçları ve İsraf Türleri Eğitimi Verdi.

Doğu İklimlendirme A.Ş olarak, iş süreçlerindeki verimliliği artırmak ve şirket içerisindeki israfları en aza indirmek amacıyla personelimize özel bir eğitim düzenledik.  "Yalın Üretim Araçları ve İsraf Türleri" başlığı altında, Kosgeb'in yalın dönüşüm desteği kapsamında düzenlenen eğitim Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi İzmir Model Fabrika iş birliği ile Doğu İklimlendirme A.Ş ‘nin merkez ofisinde gerçekleştirildi.

Eğitmen ve Yalın Dönüşüm Uzmanı Sn. İrem Yavuz’un eşliğinde gerçekleştirilen eğitim kapsamında iş süreçlerindeki verimliliği artırmanın ve daha etkili üretim yöntemleri geliştirme konuları üzerinde duruldu. Sn. Yavuz eğitim süresince Doğu İklimlendirme A.Ş çalışanlarına "Yalın Üretim" hakkında farklı bir bakış açısı sundu. Eğitim kapsamında iş süreçlerindeki verimsizliklerin nasıl giderileceği, yalın üretim araçları ve israf türleri konusundaki detaylı bilgiler paylaşıldı. Çalışanlar, aldıkları bu eğitimle iş süreçlerini daha iyi anlama, geliştirme yeteneklerini artırma ve tanıma fırsatı buldular.

Doğu İklimlendirme A.Ş. çalışanları ile birlikte elde ettiği bu değerli bilgi ve deneyimle birlikte yalın dönüşümü sürdürülebilir bir hale getirmeyi hedefliyor. Şirket olarak, gelecekteki projelerimizde, süreçlerimizde daha efektif ve verimli olmak yolunda attığımız adımlarda sürece eşlik eden Kıdemli Metot Mühendisi Sn. Esra Karadağ, Üretim Müdürü Sn. İbrahim Çalışkan’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.