Doğu İklimlendirme A.Ş Ürün Gamına Bir Yenisini Daha Ekledi.

 Doğu İklimlendirme A.Ş sektörün hızla gelişen dinamik yapısına ayak uyduruyor, sıfır hata ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Firma olarak mevcut ve potansiyel müşterilerimizin ihtiyaçlarına hizmet ettiğimiz 200’den fazla ürün gamımıza bir yenisini daha ekliyoruz. İklimlendirme sektörünün önde gelen VRF üreticileri ile iş birliği yaptığımız bu süreçte “Four Seasons by Dogu” markamız ile çevre dostu, yenilikçi, zeka ve hayal gücüyle üretilen VRF- Dış Ünite Sistemleri sayesinde özellikle klima santrallarinin DX çözümlerinde, sistemi paket olarak çözme imkanımız ile müşterilerimize ortamın değişen kapasite ihtiyaçları doğrultusunda maksimum verimlilik sağlayan alternatif çözümler sunuyoruz.

 Doğu İklimlendirme A. Ş olarak sektörde her zaman en iyisini yapmak için çalışıyor ve personellerimizin kariyerlerini de bu doğrultuda destekliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği kapsamında 30 Kasım Perşembe ve 1 Aralık Cuma günü başta tüm Satış ekibimize olmak üzere Satış Sonrası Destek, İş Geliştirme ve Ar-ge ekiplerimize VRF – Dış Ünite Sistemleri ile ilgili fabrikamızda gerekli eğitimlerimizi çözüm ortaklarımız ile gerçekleştirdik. İki gün süren eğitim kapsamında ürün tanıtımı, ürünün içeriği ve özellikleriyle birlikte VRF – Dış Üniteleri Seçim Programı ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.  

Four Seasons by Dogu - VRF Eğitimleri

İş birliği süresince projede desteği geçen Doğu İklimlendirme Genel Müdürü Sn. Seçkin Tuncer Erdoğmuş’a,  Türkiye Satış ve Pazarlama Direktördü Sn. Mehtap Sartık’ a ve  Proje Satış Müdürü Sn. Deniz Yılmaz Güney’e, eğitim süresince bizlere altyapıları ile destek olan Sn. Ricky Cheung, Sn. Allen Wang ve Sn. Turhan Karakaya’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.