Gaziantep Şehir Hastanesinde Doğu Rüzgarı

Gaziantep Şehir Hastanesi Kamu Özel İş birliği ile modeli ile yapılan ve Türkiye’nin en büyük 4. sağlık yatırım projesi olarak yükseliyor. 15 Haziran 2023 tarihinde hizmete açılan bu devasa projede Gaziantep ve çevre illerden gelecek günde 18.000 hastaya hizmet verecek. Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde yer alan ve toplam 638.089 m2 arsa alanı üzerine inşa edilen hastane Onkoloji Hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Merkezi, Kadın ve Çocuk Hastanesi, Tüp Bebek Merkezi, Palyatif Bakım, Yoğun Bakım, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi gibi birçok birimden oluşuyor.

Doğu İklimlendirme, prestijli proje kapsamında İTOB OSB’de yer alan yaklaşık 32.000 m2 alanda sektöründe tamamen yerli üretim olarak ürettiği ekipman ve cihazları ile yerini alıyor. Hastanenin genelinde üfleme ve emiş sistemleri için kullanıma uygun, özel kanat yapısı sayesinde üfleme havasının ortam havası ile etkin ve hızlı bir şekilde karışmasını sağlayan Anemostatlar, hastane genelindeki ameliyathanelerde kullanılacak DIN 1946/4’e göre test edilerek üretilen GLD – Yatay Filtreli  Laminer Akışlı Tavan Sistemleri , EN 1822 standartlarına göre üretilen Hepa Filtre Kutuları, TSE ISO EN 14644, DIN 1946/4, DIN 24194 ve DIN 25414 hijyen kalite standartlarına sahip Difüzörler, kolay monde edilebilir özelliği ile Yangın ve Duman Damperleri, Hava Ayar Damperleri ile dekoratif görünümleri ile menfez grubu ürünlerinin tamamı Doğu İklimlendirme tarafından üretildi.

Doğu İklimlendirme, Alman TÜV SÜD belgelendirme kuruluşundan onaylı ISO 9001:2015 kalite güvence sistemi altında olan CE belgesine sahip olan EUROVENT onaylı EN 1886 standartlarının üstün özelliklerini sağlamakta olan otomasyonlu plakalı ısı geri kazanım eşanjörüne sahip DKS – Klima Santralleri ile Gaziantep Şehir Hastanesi’nin terci oldu. Tek bir kaynaktan; tamamen yerli üretim olan ve birbirini tamamlayan ekipmanları, üniteleri sayesinde merkezi havalandırmalı iklimlendirme sistemi ile mahalin tüm ihtiyaçlarını karşılayan  DKS – Klima Santralleri çevre dostu üretimi ve sahip olduğu opsiyonel aksesuarlarla tüm beklentileri karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gaziantep Şehir Hastanesi de Doğu İklimlendirme ile nefes alacak…