Doğu İklimlendirme olarak, ekibimizle birlikte Yalın Üretim kapsamında gerçekleştirdiğimiz bir eğitimi daha başarıyla tamamladık.

Ekibimizin kariyer süreçlerindeki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla üretim ve depo alanlarındaki takım liderleri için Yalın Üretim tekniklerinden birisi olan 5S Eğitimi verildi. Sn. Cezmi Aytekin'in danışmanlığı ile  gerçekleşen bu eğitim kapsamında üretim ve depo personellerimize sorumlu oldukları çalışma ortamlarındaki israfların kaynağına ulaşmayı, israfları elimine etmeyi ve kaliteli bir çalışma ortamı oluşturmayı amaçlayan 5S tekniğinin detayları ile birlikte uygulamaları da anlatıldı. Uygulamalar esnasında 5S'in en bilinen oyunu olan Sayı Oyunu ile personellere zamanı verimli kullanma ve düzenli çalışma ortamının faydaları gösterilerek Yalın Üretim kapsamındaki bir eğitimimiz daha tamamlandı.   

Firma olarak; en kısa zamanda eğitimi pratiğe dökerek alanlarımızda 5S irma olarak; en kısa zamanda eğitimi ekibimizle birlikte pratiğe dökerek alanlarımızda 5S uygulamalarımızdan aldığımız verimliği de artırmayı hedefliyoruz.

Doğu İklimlendirne olarak, gerçekleştirmiş olduğumuz 5S  tekniği eğitime katılım sağlayan tüm personellerimize, Üretim Müdürümüz Sn. İbrahim Çalışkan'a ve Kıdemli Metot Mühendisimiz Sn. Esra Karadağ'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.