2014 ISK – SODEX’in Fuarında Standımız Yoğun İlgi Gördü.

Havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üretiminde ülkemizin öncü firmalarından biri olan Doğu İklimlendirme, 7 – 10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 2014 ISK – SODEX fuarına yedinci kez katıldı. Yerli ve yabancı on binlerce kişinin ziyaret ettiği, geçmiş yıllara göre yabancı katılımcı oranının %16 arttığı belirlenen fuarda, 250 m²lik standı ile ilgi odağı olan Doğu İklimlendirme, ürün yelpazesine katmış olduğu 12 yeni ürünü sergiledi.

İzmir’de 45.000 m²lik alanda üretim yapan ve yüzlerce çeşit ürün üreten firmanın genel müdürü Seçkin Erdoğmuş, iki yılda bir düzenlenen ISK – SODEX fuarına 2002 yılından bu yana hiç aksatmadan katıldıklarını belirterek şu bilgileri verdi: “Standımız çok yoğun ilgi gördü. İlk iki gün 16, son iki gün ise 23 kişi ile hizmet sunduk. Yeni ürünlerimizin her biri ziyaretçilerimiz tarafından titizlikle incelendi; ayrıntılı bilgi alındı. En çok ilgi gören ürünlerimiz arasında, baca sorunu olan mutfaklar için ürettiğimiz havalandırma cihazı ve yangın damperini sayabiliriz. Ziyaretçi defterimizi incelediğimizde ise 100’e yakın yabancı olmak üzere toplam 500'e yakın müşteri kaydı olduğunu görüyoruz. Bu durumun bizi çok mutlu ettiğini söylemeliyim.”

Erdoğmuş, bu süreçte İstanbul dışından da konukları olduğunu vurgulayarak, “Her akşam gerçekleştirdiğimiz programlar çerçevesinde, konuklarımızı ağırladık. Özellikle 9 Mayıs Cuma gecesi düzenlediğimiz boğazdaki tekne gezisi ile hem konuklarımız hem de bizler fuarın tüm yorgunluğunu attık.” dedi.